BMW Z4 3.0i ROADSTER Saphire Black - Rood Leder

bouwjaar
kmstand

prijs

: 27 februari 2004
: 83.178

: Verkocht
UITVOERING  
motor
vermogen
kleur
interieur
softtop
: 3.0 liter
: 231 PK (170 Kw)
: Black Sapphire Met.
: Rood Leder
: Stof Elektrisch
Beschrijving:

IIn 2003 kwam BMW met de opvolger van de alom geprezen Z3, de Z4. De Z4 werd in de eerste jaren uitsluitend met 6 cylinder motoren geleverden was daardoor aanmerkelijk duurder dan de voorganger. Afgezien van de M-uitvoering was de hier beschreven Z4 3.0 het topmodel binnen de Z4-modellen. Met 231 PK en een geluid dat je koude rillingen bezorgt.

Rijden met deze BMW Z4 3.0i heeft meer gemeen met een MX5 dan u op het eerste gezicht zou vermoeden. Het is, net als de MX5 een echte roadster. De motor voorin, achterwielaandrijving, een laag gewicht, lange neus en korte achterkant. Het grote verschil zit hem in het aantal PK's en de 6-cylinder motor. Deze BMW is bedoeld om het op te nemen tegen de Porsche Boxter en beide auto's zijn in alle testen aan elkaar gewaagd. Met een acceleratie van 0 naar 100 km. in slechts 6.0 seconden en een electronisch afgegrendelde maximum snelheid van 250 km. per uur is deze BMW zeker een serieuze sportwagen te noemen.

Deze BMW Z4 3.0i heeft een groot aantal opties die hem extra aantrekkelijk maken. Zo is de hier beschreven Z4 voorzien van SMG (semiautomatische versnellingsbak), prachtige 18inch velgen, Xenon verlichting, Navigatie, cruisecontrol en climatcontrol. De sportstoelen zijn electrisch te verstellen inclusief een drietal memory-standen.

Klik hier voor de gehele lijst extra's die deze auto te bieden heeft.

Conditie:

De hier besproken BMW Z4 3.0i komt oorspronkelijk uit Duitsland. De eerste eigenaar verkocht zijn oogappel aan een Nederlandse liefhebber in juli 2007. Aan alles is te zien dat deze BMW Z4 met aandacht en liefde is behandeld.

Wij kochten deze BMW Z4 dankzij goede contacten bij Pouw Nederland. De kilometerstand is door BMW bevestigd als origineel en de auto is altijd stipt en volgens het boekje onderhouden.

Deze BMW Z4 is schadevrij en zowel optisch als technisch in uitmuntende staat. De auto rijdt, schakelt en remt als nieuw. Deze Z4 is voorzien van uitstekende Bridgestone banden, 255 achter en 225 voor.

Deze unieke Z4 wordt afgeleverd met alle boekjes, Klasse 3 certificaat en extra reservesleutels.

Foto's:---------------------------------------------------------------------------------------------- (klik op de afbeelding voor een vergroting)

home